Acrylnagels

MOMENTEEL WORDEN ER GEEN NIEUWE KLANTEN VOOR ACRYLNAGELS EN/OF GELLAK NAGELS AANGENOMEN (WEL VOOR HUIDVERZORGING, PERMANENT MAKE-UP EN  PEDICURE BEHANDELINGEN).

Voor verlenging en versteviging van de natuurnagel werken we met acryl. Als de nagels echt te kort zijn, worden er eerst kunstnagels aangebracht of we verlengen de nagel dmv sjablonen. Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel wordt bekeken welke techniek we gaan gebruiken. Als de nagels van u al een mooie lengte hebben, kunnen we meteen de acryllaag hierop aanbrengen en is er dus geen extra verlenging nodig.

Als de acryl op de kunstnagel of op het sjabloon aangebracht is, kan de nagel in iedere gewenste vorm en lengte gevijld worden. De meeste klanten zien we daarna 1x per 4 weken terug om de nagels bij te werken. Dit bijwerken houdt in dat de oude laag acryl er bijna helemaal vanaf gehaald wordt en dan komt er weer een hele nieuwe laag op. Naar wens mét of zonder de witte french rand.

De mooie nagel wordt dan afgewerkt met een doorzichtige gellak topcoat en deze laag blijft 4 weken mooi van glans en zal er niet vanaf gaan. Uiteraard kan er ook gewone nagellak aangebracht worden, op acrylnagels blijft deze zeker tot 1 tot 2 weken mooi zitten. Een derde mogelijkheid is om over de acryllaag nog gellak nagellak in 2 lagen aan te brengen. Het voordeel hiervan is dat de nagellak echt 4 weken goed blijft zitten! Zelfs de toppen van de nagels blijven gedurende 4 weken goed in de lak zitten!

Kijk voor de mogelijkheden van gellak nagels in de linkerkolom van deze website.