Gellak nagels

Gellak is dé perfecte uitvinding voor diegenen die minimaal 2 weken willen genieten van mooi gelakte nagels! De lak blijft perfect zitten en de mooie glans blijft ook. Sommige klanten kunnen zelfs 3 weken vooruit met de gellak op hun nagels.  Houdt u niet van de hoogglans topcoat, dan kunt u ook kiezen voor de afwerking met de matte topcoat.

We werken bij Bon Ibunita met de gellak van Mixcoco.

De gellak wordt aangebracht in diverse lagen en per laag uitgehard onder een LED lamp. Met een beetje fantasie kunnen er leuke creaties gecreëerd worden op uw nagel:

Een heel groot voordeel van het aanbrengen van gellak is dat na de topcoat alles uitgehard en helemaal droog is. Dus u kunt meteen alles doen met uw handen.

Gellak kan aangebracht worden op de natuurlijke nagel en dan zult u minimaal 2 weken plezier hebben van uw gelakte nagels. Maar de gellak kan ook aangebracht worden op de acrylnagels waardoor u de  stevigheid van de acryl heeft en dan blijft de gellak zelfs 4 tot 5 weken goed zitten!

Gellak beschadigt de natuurlijke nagel niet. U kunt het niet met nagellak remover verwijderen maar wordt in de salon voorzichtig van uw nagels afgevijld zonder de nagelplaat te beschadigen.

 

De laatste nieuwe trend zijn de chroomnagels. Wij hebben verschillende chroompoeders voorradig om u glimmende en spiegelende nagels te maken:


 

Ten slot de volledige kleurenkaart van alle Mixcoco gellaks die er momenteel zijn. Bij Bon Ibunita zijn de meest gangbare kleuren voorradig: