Huidverzorging

Schoonheidssalon Bon Ibunita heeft een diversiteit aan gezichtsbehandelingen :

Gezichtsbehandeling “standaard” :
reinigen, epileren, peeling/scrub, stomen, meeëters en gerstekorrels verwijderen, massage van het gelaat, decolleté en nek, masker, dagcreme. 
Bij deze behandeling wordt een keuze gemaakt uit hydraterende, matterende of vochtregulerende produkten uit het Laneche assortiment.

Gezichtsbehandeling “aroma”:
Dezelfde volgorde als de standaard behandeling, tijdens het stomen een extra groene leempakking en er wordt alleen met aromatische
oliën gewerkt.

Gezichtsbehandeling “standaard” collageen :

Voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont. Er wordt uitsluitend gewerkt met de collageenproducten van Laneche.

Repair Complex E gezichtsbehandeling:
anti-ageing gezichtsbehandeling op basis van Vitamine E. Zeer geschikt voor de gevoelige huid, evt. in combinatie met télé’s (kleine zichtbare rode haarvaatjes).

SPA aqua lift-off gezichtsbehandeling:

in deze behandeling wordt de huid goed in conditie gebracht en tevens wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Door toevoeging van ampullen wordt versteviging en elasticiteit van de huid bevorderd. Met dit SPA aqua lift-off masker wordt de huid merkbaar gehydrateerd!

 

SPA Algae lift-off gezichtsbehandeling:
het spa algae lift-off masker bevat zeer hoogwaardige algen met hoge concentraties vitaminen, aminozuren en sporenelementen die doordringen tot de diepere huidlagen. De vitamines A (anti-rimpel werking), E (hydraterend bestanddeel) en F (herstellende werking bij huidirritaties) hebben samen dus een uitgebalanceerde werking voor uw huid.

Spa chocolade gezichtsbehandeling:
Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met cacao en dit bevat een aantal werkzame stoffen.
– theobromine verhoogt de doorbloeding en werkt rustgevend
– cafeïne stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling
– cacaoboter reguleert de natuurlijke huidvetten, verzorgt en verstevigt de huid. Het verminderd tevens de fijne rimpeltjes.
Tijdens de behandeling wordt er ook gewerkt met een hydraterend hyaluronserum. Het masker is de verrassing van de behandeling!

 

RETINOL anti rimpel gezichtsbehandeling:
Retinol = vitamine A. Door critici bewezen en aangetoond dat vitamine A het beste anti-rimpel product is dat rechtstreeks op de huid aangebracht kan worden met heel goede resultaten! Tijdens de behandeling wordt eerst de huid goed gereinigd dmv een vitamine C peeling/lysing. Er wordt gemasseerd met de hoogwaardige RETINOL creme van Laneche. Het huidspannende masker, voorzien van een hoge concentratie Vitamine A, geeft uw huid een ware oppepper.

 

DERMASHAPER mini face-lift gezichtsbehandeling:
De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Hierdoor verbetert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag en er wordt weer collageen geproduceerd waardoor de huid weer elasticiteit krijgt.

Pepha Tight gezichtsbehandeling:
Deze behandeling geeft direct spanning aan de huid waardoor het effect van een facelift ontstaat. Dit is ook meteen voelbaar. Het verzacht fijne rimpels, verstevigt het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf. Tevens beschermt het de huid tegen veroudering. De Pepha Tight behandeling kan ook ingezet worden bij huidveroudering ten gevolge van stress.
Produkten voor thuis gebruik versterken en verlengen het effect van de behandeling.

Glycopeel (fruitzuur) gezichtsbehandeling:
Er stralend uitzien en een mooie huid behouden zonder onzuiverheden, vagere rimpels en littekens. Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”. De glycopeel behandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. In kuurverband
( 3 behandelingen, iedere 2 weken ) bereikt u al een mooi resultaat !

Eye lift oogbehandeling:

Oogbehandeling op basis van collageen vliespads die onder de ogen worden aangebracht. Voor de huid die rondom de ogen wallen, kringen en rimpeltjes vertoont. Deze oogbehandeling kan tijdens iedere behandeling als extra meegenomen worden: + €15,00