Permanent make-up

 Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!
Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, als u uit het zwembad komt, wanneer u ’s ochtends uit u bed stapt, als u door weer en wind loopt of fietst: uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Bon Ibunita in goede handen. Annemie van Dorst-Pisters is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. De jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van de modernste technieken zijn uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur

Bon Ibunita werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en door deskundige bediening optimale resultaten kan garanderen.

Hygiëne en kwaliteit

Bon Ibunita werkt volgens de nieuwe hygiëne richtlijnen
die opgesteld zijn door het LCHV ( landelijk Centrum
Hygiëne en Veiligheid ), in samenwerking met de GGD
en VWA ( Voedsel en Waren Autoriteit ).

Vergunning permanent make-up

Sinds 1 juni 2007 is het wettelijk verplicht een vergunning te hebben om permanent make-up te mogen uitvoeren. Na een grondige controle van de GGD is Bon Ibunita in het bezit gekomen van deze vergunning die afgegeven is door het ministerie van VWS.

Op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kunt u de lijst met vergunninghouders bekijken.

Bij Bon Ibunita wordt de permanent make-up uitgevoerd bij de wenkbrauwen en bij de eyeliners. Bij de wenkbrauwen wordt meestal alleen nog maar de hairstroke techniek gebruikt: met een fijn naaldje worden als het ware “haartjes” getatoeëerd waardoor de wenkbrauw een veel natuurlijkere look krijgt. Als u al oude permanent make-up bij de wenkbrauwen (volledig ingekleurd) heeft staan,  kunnen hier alleen maar hairstrokes overheen als de oude kleur goed vervaagd is. Twijfelt u, laat het dan eerst even zien in de salon zodat we voor u het juiste plan van aanpak kunnen maken.

Bij de volgende foto’s ziet u enkele voorbeelden van wenkbrauwen en eyeliners, allemaal aangebracht door Annemie van Dorst: