MelanO sieraden

Bon Ibunita is inmiddels al vele jaren dealer van het mooie sieraden merk MelanO. De MelanO sieraden onderscheiden zich door mooi design, in rvs of zilver uitvoering. Alle RVS sieraden zijn dan ook nog eens te verkrijgen in mat of glanzend rvs, goud of roségoud. Maar waar MelanO zich het meeste door onderscheidt is de mogelijkheid om Meddy’s (zettingen/steentjes) te wisselen op ringen, kettingen, armbanden en oorbellen.

MelanO heeft verschillende series in hun assortiment zoals Twisted, Vivid, Sturdy, Friends en Cateye. Per serie kun je eindeloos wisselen met de meddy’s maar je kunt een meddy uit de Twisted serie niet gebruiken op een sieraad uit de Vivid serie. Je kunt dus bij iedere outfit de kleuren van je sieraad aanpassen en het wordt daardoor leuk om zoveel mogelijk meddy’s te sparen.

Het MelanO assortiment is enorm uitgebreid. We hebben erg veel voorradig maar lang niet alles natuurlijk. Wat niet voorradig is, kan natuurlijk besteld worden en is meestal binnen een paar werkdagen binnen.

Op de foto’s kun je de verschillende sieraden per serie bekijken, de prijs die erbij vermeld staat is de prijs van het sieraad (ring, ketting, armband etc). De meddy’s betaal je apart. Dus: alle onderdelen worden apart berekend! De foto’s met de meddy’s en hun bijbehorende prijzen zullen we ook laten zien.

MELANO TWISTED SERIE:

Ringen:

 

Aan het vernieuwen van deze pagina wordt momenteel gewerkt . Het laatste MelanO nieuws kunt ook lezen op www.facebook.com/bonibunita of www.instagram.com/annemie.bonibunita

 

Armbanden:

 

 

Kettingen:

bij het Tasha collier zit de ketting eraan vast en in 2 lengtes verkrijgbaar. Als u kiest voor Tara moet u nog een ketting erbij uitzoeken:

 

 

 

Oorbellen ( meer oorbellen vindt u bij de serie “Friends” ):

 

 

 

Enkele voorbeelden van de Twisted Meddy’s (in heel veel verschillende kleuren te krijgen en allemaal in rvs, goud of roségouden uitvoering):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De parel en multi CZ meddy’s kosten € 24,95:

 

 

 

MELANO VIVID SERIE:

Ringen:

 

 

 

Armbanden:

 

 

 

Kettingen:

 

 

 

Vivid Meddy’s:

 

 

 

MELANO FRIENDS SERIE:

 

Friends oorbellen collectie:

 

 

 

Friends colliers:

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het MelanO filmpje: