MelanO sieraden

Afbeeldingsresultaat voor melano sieraden

Bon Ibunita is inmiddels al vele jaren dealer van het mooie sieraden merk Melano. De Melano sieraden onderscheiden zich door mooi design, in rvs of zilver uitvoering. Alle RVS sieraden zijn dan ook nog eens te verkrijgen in mat of glanzend rvs, goud of ros├ęgoud. Maar waar Melano zich het meeste door onderscheidt is de mogelijkheid om Meddy’s (zettingen/steentjes) te wisselen op ringen, kettingen, armbanden en oorbellen.

Afbeeldingsresultaat voor melano sieradenAfbeeldingsresultaat voor melano ketting

Melano heeft verschillende series in hun assortiment zoals Twisted, Vivid en Friends. Per serie kun je eindeloos wisselen met de steentjes maar je kunt een steentje uit de Twisted serie niet gebruiken op een sieraad uit de Vivid serie. Je kunt dus bij iedere outfit de kleuren van je sieraad aanpassen en het wordt daardoor leuk om zoveel mogelijk steentje te sparen.

Afbeeldingsresultaat voor melano vivid sieradenAfbeeldingsresultaat voor melano ketting

Het Melano assortiment is enorm uitgebreid. We hebben erg veel voorradig maar lang niet alles natuurlijk. Wat niet voorradig is, kan natuurlijk besteld worden en is meestal binnen een paar werkdagen binnen.

Afbeeldingsresultaat voor melano twisted sieraden

 

Aan het vernieuwen van deze pagina wordt momenteel gewerkt . Het laatste MelanO nieuws kunt ook lezen op www.facebook.com/bonibunita of www.instagram.com/annemie.bonibunita

 

Bekijk hier het MelanO filmpje:

 

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor melano sieraden

Afbeeldingsresultaat voor melano oorbellen

Afbeeldingsresultaat voor melano oorbellen

Afbeeldingsresultaat voor melano oorbellen

Afbeeldingsresultaat voor melano oorbellen