Glycogeen fruitzuur behandeling

De behandeling in de salon :

De glycopeelbehandeling heeft alles te maken met de pH-waarde van de huid. Gedurende deze behandeling verandert de pH-waarde van de huid met als gevolg dat de opperhuid dunner wordt en de ophopingen van talg worden gereduceerd. De glycopeelbehandeling omvat drie hoofdstappen:

– het aanbrengen van het Glycolzuur
– het neutraliseren met de Acid Nutrilizer
– het nabehandelen met de Skin Recovering serum.

Laneche Glycolzuur:
Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

Laneche Acid Nutrilizer:
Na het aanbrengen van het zuur is het belangrijk dat de huid zich weer hersteld. Dit poeder in combinatie met water brengt de huid weer terug in balans, de zuurgraad wordt geneutraliseerd door deze base. Het brengt de huid terug naar de normale pH-waarde.

Laneche Skin Recovering serum:
Na de intensieve behandeling is het belangrijk dat de gevoelige huid wat extra energie krijgt zodat de huid zich sneller herstelt. Dit kan door middel van het Laneche Skin Recovering Serum. Het serum verzacht en kalmeert de huid intensief.

Huidsoorten:
– Acne
– Post acne
– Acne littekens
– Grove poriën
– Hyper pigmentatie
– Littekens
– Droge / vochtarme huid
– Rijpere huiden, met fijne lijntjes en rimpeltjes
– Mannenhuiden met veel ingegroeide haren
– Vale huid

Resultaat

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar u zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

Producten voor thuisgebruik

Om het effect te ondersteunen en te versterken is een thuisverzorgingsprogramma vereist. Dag 1 t/m 7 na de glycopeelbehandeling staan vooral in het teken van herstel. Gebruik het skin recovering serum voor een snel herstel, aangevuld met een hoge factor. Met het gebruik van glycolzuur wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Vindt er geen goede bescherming plaats dan kan de huid pigmentvlekken gaan creëren waardoor men het ene probleem met glycolzuur oplost maar er een ander wordt veroorzaakt en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaar dat een hoge factor tot 2 weken na de laatste behandeling noodzakelijk is, Vanaf dag 7 gaat men glycogel voor thuis gebruiken, deze zijn verkrijgbaar met 5% en 10% glycolzuur. Deze gels houden de opperhuid dun, Hierdoor worden verstoppingen sneller opgelost en kunnen actieve werkstoffen intensief doordringen naar de diepere huidlagen waardoor de huid ook thuis intensief verstevigd wordt. De 5% glycolzuur is geschikt voor gevoelige, dunne huiden en de 10% glycolzuur is geschikt voor dikkere, stugge huiden.