Dermashaper

Mini face-lift dmv DermaShaper

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treedt een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en worden de elastinevezels afgebroken waardoor de huid zijn elasticiteit verliest.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunt u een behandeling krijgen met het DermaShaper apparaat. Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit.

HET RESULTAAT

Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

HOE WERKT DE DERMASHAPER

De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrilllingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

WAT KAN NOG MEER BEHANDELD WORDEN?

Behandeling met de dermashaper is ook aan te bevelen voor het afvoeren van vocht onder de ogen, kalmeren en herstellen van de couperose, gevoelige en beschadigde huid (bv. zonverbranding).