Ecuri wimperserum

Altijd al gedroomd van langere en vollere wimpers? Nu is er eindelijk de oplossing: het ECURI wimperserum.

Allereerst: het werkt echt maar je moet een aantal weken geduld hebben. Op de verpakking staat dat je na 4 weken langere wimpers zult hebben maar dan is het maximale nog lang niet bereikt. Je merkt na een aantal weken wel dat bv de mascara zich al veel makkelijker laat aanbrengen maar het echte resultaat zie je pas na 8 tot 10 weken.

Wat moet je ervoor doen:

breng iedere avond op een schone huid het wimperserum aan als een eyeliner. Dit kan zowel bij de boven als beneden eyeliner, naar gelang je wens. Dus zorg ervoor dat je geen creme op je oogleden gesmeerd hebt, de huid moet helemaal schoon zijn. Laat het serum de hele nacht zitten en ’s morgens was je het gewoon van je oogleden af.

Na 2 maanden zul je blij zijn met het eindresultaat. Echter: je zult na deze periode altijd het serum moeten blijven gebruiken om het resultaat te behouden. Dat hoeft dan niet meer iedere dag maar zo’n 3x per week. Stop je met het serum, dan zul je zien dat de lengte vrij snel verdwenen is. Wimperhaartjes vervangen zich namelijk iedere 6 tot 8 weken en dan komen er weer kortere haartjes voor terug.

Het resultaat zal bij iedere klant anders uitpakken, de een heeft beduidend langere wimpers en de ander heeft ze weer veel dikker en een beetje langer gekregen. 

Het ECURI wimperserum kost € 50 per verpakking.