Huidverzorging

Schoonheidssalon Bon Ibunita heeft een diversiteit aan gezichtsbehandelingen :

Gezichtsbehandeling “standaard”

Reinigen, epileren, peeling/scrub, stomen, meeëters en gerstekorrels verwijderen, massage van het gelaat, decolleté en nek, masker, dagcreme. 
Bij deze behandeling wordt een keuze gemaakt uit hydraterende, matterende of vochtregulerende produkten uit het Laneche assortiment.

Gezichtsbehandeling “standaard” collageen

Voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont. Er wordt uitsluitend gewerkt met de collageenproducten van Laneche.

Repair Complex E gezichtsbehandeling

Anti-ageing gezichtsbehandeling op basis van Vitamine E. Zeer geschikt voor de gevoelige huid, evt. in combinatie met télé’s (kleine zichtbare rode haarvaatjes).

SPA Algae lift-off gezichtsbehandeling

Het spa algae lift-off masker bevat zeer hoogwaardige algen met hoge concentraties vitaminen, aminozuren en sporenelementen die doordringen tot de diepere huidlagen. De vitamines A (anti-rimpel werking), E (hydraterend bestanddeel) en F (herstellende werking bij huidirritaties) hebben samen dus een uitgebalanceerde werking voor uw huid.

DERMASHAPER mini face-lift gezichtsbehandeling

De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Hierdoor verbetert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag en er wordt weer collageen geproduceerd waardoor de huid weer elasticiteit krijgt.

Pepha Tight gezichtsbehandeling

Deze behandeling geeft direct spanning aan de huid waardoor het effect van een facelift ontstaat. Dit is ook meteen voelbaar. Het verzacht fijne rimpels, verstevigt het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf. Tevens beschermt het de huid tegen veroudering. De Pepha Tight behandeling kan ook ingezet worden bij huidveroudering ten gevolge van stress.
Produkten voor thuis gebruik versterken en verlengen het effect van de behandeling.

Glycopeel (fruitzuur) gezichtsbehandeling

Er stralend uitzien en een mooie huid behouden zonder onzuiverheden, vagere rimpels en littekens. Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”. De glycopeel behandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. In kuurverband
( 3 behandelingen, iedere 2 weken ) bereikt u al een mooi resultaat !

Hyaluronzuur gezichtsbehandeling

De behandeling met dit masker is uitermate geschikt voor de huid die wat extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid.  Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huidverjongende werking.

Skin renewal (goud) gezichtsbehandeling

Het peel-off masker in deze behandeling is uitermate geschikt bij een anti-verouderings behandelplan. Het bestaat uit een verfrissend gezichtsmasker met een verstevigend effect en geeft een mooie en stralende teint als resultaat. De huid krijgt een boost, blijft beter gehydrateerd en voelt soepel en glad.

Eye lift oogbehandeling

Oogbehandeling op basis van collageen vliespads die onder de ogen worden aangebracht. Voor de huid die rondom de ogen wallen, kringen en rimpeltjes vertoont. Deze oogbehandeling kan tijdens iedere behandeling als extra meegenomen worden: + €15,00