Permanent make-up

Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, als u uit het zwembad komt, wanneer u ’s ochtends uit u bed stapt, als u door weer en wind loopt of fietst: uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Bon Ibunita in goede handen. Annemie van Dorst-Pisters is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. De jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van de modernste technieken zijn uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur

Bon Ibunita werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en door deskundige bediening optimale resultaten kan garanderen.

Hygiëne en kwaliteit

Bon Ibunita werkt volgens de nieuwe hygiëne richtlijnen die opgesteld zijn door het LCHV ( landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid ), in samenwerking met de GGD en VWA ( Voedsel en Waren Autoriteit ).

Vergunning permanent make-up

Sinds 1 juni 2007 is het wettelijk verplicht een vergunning te hebben om permanent make-up te mogen uitvoeren. Na een grondige controle van de GGD is Bon Ibunita in het bezit gekomen van deze vergunning die afgegeven is door het ministerie van VWS. Op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kunt u de lijst met vergunninghouders bekijken.

Hier kunt u enkele voorbeelden zien van permanent make-up uitgevoerd bij salon Bon Ibunita: